Downloads

Nestaan Cerfificaat Isofloor - Keymark

Isofloor, een toonaangevend isolatiebedrijf en een van de grootste in het land, is specifiek gespecialiseerd in gespoten PUR isolatie. Mede door de samenwerking met Nestaan is Isofloor gecertificeerd en opereert het bedrijf met trots onder de goedkeuring van Nestaan, de prestigieuze drager van het KEYMARK certificaat. Dit Europees keurmerk, dat staat voor het voldoen aan de hoogste Europese normen, is een initiatief van de Europese normalisatie-organisaties CEN en CENELEC en wordt slechts verleend door geaccrediteerde certificeringsinstanties.

De belofte van het KEYMARK certificaat: "Eén keer getest en gecertificeerd, overal geaccepteerd!" resoneren sterk met de diensten van Isofloor. In een wereld waar kwaliteit centraal staat, waarborgt Isofloor, met hun expertise in gespoten PUR isolatie, dat hun diensten voldoen aan de geharmoniseerde Europese kwaliteitsnormen. Deze toewijding wordt extra benadrukt door een bevestiging van een onafhankelijke derde partij, wat een onmiskenbare betrouwbaarheid toevoegt aan hun dienstverlening.

Bovendien vormt het KEYMARK keurmerk een waardevolle aanvulling op de CE-markering voor producten waar dit wettelijk vereist is, dienend om het consumentenvertrouwen in heel Europa te versterken. Wanneer u kiest voor Isofloor, kiest u voor een bedrijf dat niet alleen de goedkeuring van Nestaan draagt, maar dat ook de hoge waarden en normen van het KEYMARK keurmerk belichaamt.